Fikri Çeliker Ortaokulu

WEB https://fikriceliker.meb.k12.tr
Adres : YENİ CAMİ MAH. İSMET PAŞA CAD. NO100 PINARBAŞI KAYSERİ
VİZYON : Eğitimde öncü, örnek niteliklere sahip, yeniliklere açık takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş, demokratik örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma hazırlarken, ana dilinde başarılı, yabancı dilde etkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa faydalı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmektir. Öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, kurumumuzun güvenirliğini ve saygınlığını arttırmaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Her yarım saatte bir Pınarbaşı-Kayseri servisi olup Şehirlerarası otobüslerle de ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Pınarbaşı ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kayseri merkeze uzaklık 90 km İlçe merkezine ise 100 metre
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :